S.C. MEDILINE EXIM S.R.L.

Suntem solutia optima pentru colectare, transport si eliminare deseuri periculoase rezultate din activitati medicale, industriale, farmacii, centre si laboratoare de procesare foto

Misiunea noastra

What We Think

Mediline Exim ofera solutii complete de preluare, transport si eliminare finala in vederea minimizarii costurilor privind mangementul deseurilor.
Oferim flexibilitate, promptitudine, calitate pentru serviciile furnizate.
Ne adaptam oferta de servicii in conformitate cu cerintele clientului si reglementarile aplicabile in domeniu.

Compania noastra

Who We Are

Prioritatea noastra principala este de a oferi generatiilor viitoare un mediu inconjurator curat.
Acest plan nu poate fi dus la bun sfarsit decat prin gestionarea corecta si in deplina siguranta a tuturor deseurilor rezultate din activitati medicale sau industriale si neutralizarea lor prin procese rapide, moderne si eficiente.

Experienta noastra

Our Specialities

Deseuri medicale

89%

Deseuri farmaceutice

75%

Deseuri industriale

63%

Deseuri stomatologice

85%
  • Colectarea se va efectua conform cerintelor
    Beneficiarului, in recipienti speciali.
  • Se va efectua de catre personalul nostru, special instruit.
  • Se va realiza din unitatea sanitara in conditii de maxima
    siguranta pentru personal si mediu.

Transportul deseurile medicale periculoase de la locul colectarii pana la locul eliminarii finale se face cu respectarea stricta a normelor de igiena si securitate, in scopul protejarii personalului si populatiei si in conformitate cu prevederile Ordinului nr. 2/211/118/2004 pentru aprobarea procedurii de reglementare si control al transportului deseurilor pe teritoriul Romaniei.
Vehiculele care transporta deseurile sunt amenajate special, autorizate sanitar de catre Directia de Sanatate Publica, licentiate de ARR si avizate sanitar de Ministerul Sanatatii.
Conducatorii auto detin certificat ADR.
SC MEDILINE EXIM SRL detine propriul incinerator ce foloseste o tehnologie de ultima generatie, fiind cea mai performanta in domeniu, pe plan European.
Instalatia de incinerare functioneaza in flux continuu, asigurand un volum de incinerare a deseurilor de pana la 12 tone/24 ore.